söndag 12 maj 2013

Huvudvärk borta via spikmatta

Sedan i måndags har jag haft fruktansvärd huvudvärk och till följd av detta illamående, trötthet och en allmän nedstämdhet. I tisdags var jag hos en läkare som snabbt skrev ut både allergimedicin och smärtstillande trots att jag inte är allergisk mot pollen eller är intresserad av smärtstillande tabletter. Han var även övertygad om att jag var stressad och att jag sitter för mycket framför datorn, även om jag sa att jag varit datorfri i en vecka pga semester. Jag var hemma från jobbet onsdag för jag klarade inte av värken.

En person i min närhet som är duktig på huvudmassage masserade mig länge i omgångar i fredags, en läkare i familjen konstaterade att öronen var ok men huvudvärken var fortfarande så stark att den liksom tog över mitt liv. Sjukvårdsupplysningen rådde mig till att ta migränmedicin, trots att jag inte har migrän.

Natten till lördag kände jag att nej, detta håller inte. Så mitt i natten gick jag och lade mig på min spikmatta som jag inte använt sen 2007 och inom ett par minuter kände jag att det hårda skärpet runt huvudet började lossa och jag kunde sova. På morronen tog jag en kvart till på spikmattan och då släppte alla spänningarna. Jag vet inte varför detta funkade men jag vet att återigen så har metoden att INTE ta tabletter, addera krämer och lyssna på läkares slentrianmässiga mantra ta medicin funkat.

Efter 5,5 dygn med helveteshuvudvärk är jag återigen mig själv till min glädje och nu är det full rulle igen.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt att spikmattan gjorde att huvudvärken försvann! Jag brukade använda min spikmatta varannan dag men nu ligger den lite ledsen i en låda under soffan. Nu har jag verkligen lust att plocka fram den igen, de är magiska! :-) /Cat

    SvaraRadera
  2. Ta genast fram din magiska matta!

    SvaraRadera